Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Bedrijfsprofiel

Als autopoets en autocleaning bedrijf heeft Atc-multiservice ervaring met het reinigen van auto interieuren. Een vervuild interieur kan snel weer worden veranderd in een schoon en fris en bovenal grondig gereinigd interieur. Uiteraard kunnen we meubilair, tapijt of karpetten reinigen met onze stoom en zuigmachine.

Het interieur van uw auto wordt ongemerkt dagelijks vervuild. In tegenstelling tot uw huis wordt het interieur van uw auto echter veel te weinig schoon gemaakt. Na verloop van tijd wordt de vervuiling in uw auto wel zichtbaar. Hierbij kunt u denken aan onder meer vetaanslag van uw handen, nicotine aanslag (wanneer er in uw auto wordt gerookt), gewoon stof of roet, hondeharen en allerlei andere vlekken op de bekleding van uw auto. Natuurlijk is er ook nog onzichtbaar vuil en ongedierte in uw auto. Genoeg reden om het interieur regelmatig professioneel te laten reinigen.

Atc multiservice is het adres voor het professioneel reinigen van uw auto interieur. Bel direct voor een afspraak of voor een vrijblijvende offerte of voor het reinigen van uw interieur.

 

 


Atc-multiservice.nl mede mogelijk gemaakt door Proshops